Puukerrostalo Tampereen Härmälänsydän ihastuttaa tunnelmallaan

Uutiset

Puukerrostalo Tampereen Härmälänsydän ihastuttaa tunnelmallaan

Asunto Oy Tampereen Härmälänsydän on valmistunut Tampereen Härmälään. Lakea Oy:n rakennuttama neljäkerroksinen talo on koottu massiivipuisista tilaelementeistä Lakean kehittämän Sydänpuu-konseptin mukaisesti.

Osoitteessa Tarmonkuja 4 sijaitseva puukerrostalo Härmälänsydän on osa uutta, Pirkkalan palveluiden läheisyyteen rakennettua seitsemästä taloyhtiöstä muodostuvaa rauhallista ja vehreää korttelia.

– Moni Härmälänsydämen asunnoissa käynyt on maininnut puutalon erityisen tunnelman. Asuntojen katossa ja tehosteseinässä näkyvä puupintaa yhdistettynä parkettilattiaan ovat herättäneet ihastusta, Lakean asuntomyyjä Oona Mäki-Rajala kertoo.

Valoisa huone, jossa on parkettilattia ja vaaleaa puulaudoitusta yhdessä seinässä.
Puupinta on näkyvissä myös Härmälänsydämen asuntojen tehosteseinissä.


Mäki-Rajala kertoo puurakentamisen sopivan usean asiakkaansa arvomaailmaan.

– He näkevät, että puurakentaminen on ekologista ja osa tulevaisuutta ja että puu on materiaalina asunnoissa erityisen lämmin. Härmälänsydämen ympärillä oleva puistomainen ympäristö ja luonto ikään kuin jatkuvat sisälle koteihin, hän kuvailee.

Härmälänsydämen CLT-massiivipuulevystä valmistetut tilaelementit rakennettiin keittiöitä myöten valmiiksi sisätiloissa elementtitehtaalla. Talo on rakennettu Lakean kehittämän Sydänpuu–konseptin mukaisesti siten, että asuntojen kylpyhuoneet ovat omia betonisia tilaelementtejään, jotka sijaitsevat rakennuksen keskellä torneina.

Lakea Oy on toiminut Suomessa puukerrostalorakentamisen voimakkaana kehittäjänä. Yrityksen rakennuttama ensimmäinen oma puukerrostalo valmistui vuonna 2013 Seinäjoelle, Tampereen Härmälänsydämen ollessa nyt Lakean yhdestoista valmistunut puinen kerrostalo.

Asunto Oy Tampereen Härmälänsydämessä on enää yksi myymätön asunto, johon siihenkin on varaus. Asuntojen avaimet luovutettiin asukkaille 1.7. Lakea toivottaa onnea uusiin koteihin!


Lisätietoa:

Oona Mäki-Rajala
myyjä, Lakea Oy
puh.050 476 1160
oona.maki-rajala@lakea.fi