Seinäjoelle valmistui laadukkaita asuntoja erinomaiselle sijainnille

Uutiset

Seinäjoelle valmistui laadukkaita asuntoja erinomaiselle sijainnille

Uppaan osoitteeseen Ylisentie 18 on valmistunut 31 m2 -77,5 m2 yksiöitä, kaksioita ja saunallisia kolmioita, yhteensä 40 uutta asuntoa. Asunto Oy Seinäjoen Kiskankartanon asukkaat saivat avaimet uusiin koteihinsa perjantaina 29.11. Nelikerroksinen talo viehättää loistavalla sijainnillaan ja laadukkuudellaan.

Lakean tekninen rakennuttaja Oiva Nyrhilä kertoo olevansa erittäin tyytyväinen talon suunnitteluun ja toimiviin asuntopohjiin.

“Kiskankartano on kaikin puolin hyvin tehty rakennuskohde, siinä on ollut hyvät suunnittelijat ja rakentajat”, hän kuvailee. ”Talosta löytyy erilaisia asuntopohjia monenlaiseen asunnontarpeeseen. Siinä ei ole esimerkiksi vain yksiöitä sijoittajille, vaan monen näköisiä asuntoja.“Monipuolisten palveluiden ja rauhallisen alueen liitto

Sijainniltaan Kiskankartano on mitä mainioin lähikaupan löytyessä kivenheiton päästä ja keskustankin sijaitessa vain kilometrin etäisyydellä. Lähin keskustaan liikennöivän bussin pysäkki sijaitsee n. 150 m päässä talosta.

Läheltä löytyvien puistojen kautta pääsee sujuvasti ulkoilureiteille esimerkiksi Pajuluoman varrelle. Talon kohdalla yhdistyy viehättävästi puistomaisen rauhallinen ympäristö ja toisaalta Upan sekä keskustan palveluiden läheisyys.

“Kiskankartano sijaitsee rauhallisen pikkukadun varrella ja on myös ympäristöltään valmis”, Oiva vahvistaa. “Kortteliin ei ole lähiaikoinakaan tulossa uusia rakennuskohteita.“Mukavaa asumista huolella tehdyssä talossa

Kiskankartanon kaikissa asunnoissa on hyvin säilytystilaa sekä vesikiertoinen lattialämmitys. Talon kellarikerroksesta löytyy ulkoiluvälinevaraston, kuivaushuoneen ja huoneistokohtaisten irtaimistovarastojen lisäksi myös yhteiseen toimintaan tai juhliin sopiva kerhotila. Lisäksi kellarista on mahdollista ostaa itselle isoja varastotiloja.

Vaikka Kiskankartanossa pystyy palveluiden läheisyyden ja kulkuyhteyksien ansiosta mainiosti asumaan ilman omaa autoa, löytyy talon yhteydestä myös yhteensä 44 autopaikkaa. Ne muodostuvat autotalli-, ulkokatos-, sekä pistokepaikoista.

Oiva Nyrhilä kiittelee lopuksi myös talon rakennusurakan sujumista ja järjestelmällisyyttä. “Rakennustöissä edettiin aikataulun mukaan ja hyvässä yhteishengessä kaikkien urakoitsijoiden kanssa”, hän kertoo.

“Kiskankartano on ollut todella hyvä kohde tehdä. Koko rakennuskohde on toteutettu siististi, rakennustyömaakin pidettiin aina erityisen siistinä niin sisältä kuin ulkoa ja kaikki on kunnolla rakennettu.”Uusi oma koti Upasta?

Kulttuurikeskuksen, keskussairaalan ja hyvien urheilumahdollisuuksien läheisyyteen keskustan kupeeseen on syntynyt huolella, hyvällä yhteistyöllä ja ammattitaidolla rakennettuja koteja.

Toivoisitko lisätietoa? Käy lukemassa lisää ja tutustu Kiskankartanon vielä vapaana oleviin asuntoihin ja niiden pohjapiirustuksiin, tai ota yhteyttä myyjään!Tiedustelut ja myynti:

Oona Mäki-Rajala

Asuntomyyjä, Lakea Oy
puh. 050 476 1160
oona.maki-rajala@lakea.fi