Täällä nautitaan rauhallisista maisemista – Vaasan Melaniemeen valmistui toinen Lakean kerrostalo

Uutiset

Täällä nautitaan rauhallisista maisemista – Vaasan Melaniemeen valmistui toinen Lakean kerrostalo

Vaasaan Melaniemeen on valmistunut 32 uutta Lakean omistuskotia. Osoitteessa Mittarikatu 1 sijaitsevaan taloon muutettiin alkuperäisen aikataulun mukaisesti tiistaina 29.8.

Viisikerroksisessa Asunto Oy Vaasan Sammallehdossa on asuntoja monipuolisin pohjaratkaisuin yksiöistä neljän huoneen koteihin.

– Olen saanut asunnoista hyvää palautetta; moni on kertonut olevansa hyvin tyytyväinen työn jälkeen ja laatuun asunnossaan. Myös kotien pohjaratkaisuista on pidetty, Lakean asuntomyyjä Katariina Heinua kertoo.

Katariina toteaa asunnoista avautuvien näkymien viehättävän asukkaita yhdessä alueen rauhallisuuden kanssa.

– Sammallehdon parvekkeilla on alas saakka jatkuva kirkas lasitus, se antaa talolle viehättävän ilmeen ja tuo ympäröiviä näkymiä ja valoa vielä paremmin huoneistoihin. Tälle paikalle se sopii todella hyvin, hän kuvailee.

Pyykinpesutilan ja ulkoiluvälinevaraston lisäksi talon yhteisiin tiloihin kuuluu askartelutila, jonka käyttötarkoituksesta ja sisustamisesta asukkaat tulevat päättämään.
 

Valoisa keittiö-olohuonetila, josta on käynti lasitetulle parvekkeelle.
Tästä Sammallehdon 2-3h+kt+s asunnosta avautuvat näkymät talon takana sijaitsevaan metsikköön. Pihalla on lasten leikkipaikan lisäksi myös viljelylaatikoita.

Asunnot lämpiävät kaukolämpöön liitetyllä vesikiertoisella lattialämmityksellä ja niiden varustukseen kuuluvat myös astianpesukone sekä ovipuhelin. Suuressa osassa asunnoista on sauna.

Sammallehdon suunnittelussa otettiin huomioon pohjaratkaisujen toimivuus ja väljyys yhdessä järkevien, tarkoin harkittujen materiaalivalintojen ja toteutustapojen kanssa. Näin saatiin rakennettua keskustan hintoja edullisempia ja väljempiä koteja asumisen laadusta tinkimättä.

– Myös talosta asunnon vuokrausmielessä hankkineet ovat olleet tyytyväisiä, he ovat saaneet runsaasti yhteydenottoja asuntoa etsiviltä, Katariina kertoo.

Melaniemeen Sammallehdon ja sitä ennen valmistuneen As Oy Vaasan Viherlehdon viereen on suunnitteilla tulevaisuudessa myös kolmas Lakean kerrostalo.

Asunto Oy Vaasan Sammallehdossa on vielä vapaana eri mallisia asuntoja kaksioista neljän huoneen koteihin.

 

Lisätietoa:

Lakea asuntomyynti
010 207 4180
(8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä)
myynti@lakea.fi

 

(Myös vapaat asunnot, pohjapiirustukset ja hinnat)

 

Tervetuloa esittelyyn!

Asunto Oy Vaasan Sammallehdon vapaiden asuntojen kaikille avoin yleisesittely järjestetään torstaina 31.8.2023 klo 16–17.

Osoite: Mittarikatu 1 B, 65320 Vaasa

Voit myös sopia ajan yksityisesittelylle ottamalla yhteyttä Lakean asuntomyyntiin.