Tampereelle Hervantaan valmistunut ensimmäinen Lakea-talo kiinnostaa

Uutiset

Tampereelle Hervantaan valmistunut ensimmäinen Lakea-talo kiinnostaa

Hervantaan on valmistunut Tampereen ensimmäinen Lakean rakennuttama talo, As Oy Tampereen Kalliorinne. Tämä 8-kerroksinen omistusasuntotalo on Lakean komea aloitus Pirkanmaalla. Osoitteeseen Opiskelijankatu 29 vastavalmistuneiden kotien avaimet luovutettiin asukkaille perjantaina 30.8.

Ihanteellinen opiskelijoille ja nuorille aikuisille

Valkoista ja tummaa sävyä kantava puuparvekkeinen Kalliorinne tarjoaa yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, yhteensä 75 korkealaatuista asuntoa.  Asumismukavuutta sen koteihin tuovat huolella suunniteltujen pohjaratkaisujen lisäksi lattialämmitys sekä huoneistokohtainen ilmanvaihto.

Ensimmäisen kerroksen asunnoilla on omat aidatut pihansa, muissa kodeissa asuintilan jatkona on kaunis ja käytännöillinen lasitettu parveke. Uniikit parvekkeet on valmistettu korkealaatuisesta massiivipuulevystä.

Talon sijainti saanut kiitosta

Kalliorinne sijaitsee Hervannan monipuolisten palveluiden ja oppilaitosten äärellä, mutta kuitenkin omassa rauhassaan rinnetontilla.

“Erityisesti Kalliorinteen sijainti viehättää uusia asukkaita”, vahvistaa Lakean myyntipäällikkö Jaana Mäki-Maunus. “Talo jää omaan soppeensa Opiskelijankadun varrelle ja heti sen takana on hyviä lenkkeilymaastoja sekä myös esimerkiksi keskusurheilukenttä”, hän kuvailee.  

Kauppakeskus Duo:on talolta on matkaa kävellen 900 metriä. Opiskelijankadun kautta kulkee bussilinjoja ja Hervantaan on rakenteilla myös Tampereen keskustaan vievä raitiolinja,  jonka on määrä valmistua syksyllä 2021.Asukkaiden käytössä monipuoliset yhteistilat

Kalliorinteen pihalla sijaitsevat viereisen kerrostalon kanssa yhteiskäytössä olevat saunatilat ja yhteiseen ajanviettoon kutsuvat saunatupa ja verstastila. Piha-alueelta löytyy myös kaksi polkupyörävarastoa.

Sisäänkäynti talojen yhteiseen parkkihalliin sijaitsee kadun puolella ja talojen piha on siten rauhoitettu autoilta.


Muutama asunto vielä vapaana

Kalliorinteen asunnot herättivät kiinnostusta heti alusta lähtien ja 70% niistä varattiin jo ennen rakentamisen aloittamista. Talosta löytyy kuitenkin vapaana vielä joitakin 54,5 m2 kolmioita, joista avautuvat hyvät näkymät Hervannan ylle.


Lisätietoa ja varaukset:
Myyntipäällikkö LKV YKV Jaana Mäki-Maunus, puh 050 301 2011
jaana.maki-maunus@lakea.fi

As Oy Tampereen Kalliorinne

Lakealla luomme koteja elämistä varten. Rakennutamme, isännöimme ja tarjoamme asuntopalveluita. Erotumme eduksemme kekseliäisyydellä: kehitämme puurakentamista, aivan uudenlaisia rahoitusmalleja ja digitaalisia asumisen avittajia. Seinäjoelta ollahan lähäretty ja koko Suomea tavootellahan. Tähän mennessä meillä on toimistot Seinäjoen lisäksi Vaasassa, Kokkolassa, Jyväskylässä ja Vantaalla.