Vaasan Laivakadulle muutti moni Vörkkärillä jo aiemmin asunut

Uutiset

Vaasan Laivakadulle muutti moni Vörkkärillä jo aiemmin asunut

Asunto Oy Vaasan Laivakatu Bo Ab:n myötä Vöyrinkaupungin alueelle syntyi yhteensä 27 uutta asuntoa 28 m2 yksiöistä 70 m2 kolmioihin.

Lakea Oy:n osoitteeseen Laivakatu 6 rakennuttamien asuntojen avaimet luovutettiin asukkaille tiistaina 22.9.

”Asunto Oy Vaasan Laivakatu Bo Ab on erinomainen esimerkki siitä, miten vanhalle rakennuspaikalle voidaan luoda ulkonäöltään hillitty, ympäristöönsä hyvin istuva uusi talo”, toteaa Lakean asuntomyyjä Katariina Heinua.

”Vaikka talo on vain neljäkerroksinen, sen ylimmästä kerroksesta on hienot näkymät merelle päin rinnemäisesti polveileviin kaupungin taloihin”, hän jatkaa.Laivakadun asunnoissa on huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto ja kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen lattialämmitys.

”Useat talon asukkaista muuttivat aivan Laivakadun lähiympäristöstä tai heillä on jokin muu kytkös paikkaan”, Heinua kertoo.

Talo sijaitsee omalla tontillaan ja se tulee Lakean omaan isännöintiin. Aivan keskustan tuntumassa sijaitsevan talon suojaisalla sisäpihalla on oleskelu- ja leikkialueen yhteydessä myös kesäkeittiö.

Lakean isännöitsijä Jari Halla-aho astui mukaan Asunto Oy Vaasan Laivakatu Bo Ab:n hankkeeseen jo rakennustöiden loppuvaiheessa.

”Yhteistyö on toiminut tässä erittäin hyvin ja oli mielekästä olla mukana hankkeessa jo ennen asukkaiden muuttopäivää. Taloa on nyt huomattavasti helpompi lähteä isännöimään.”, Halla-aho kuvailee.

Talon kaikki asunnot on myyty yhtä 52,5 m2 kaksiota ja saman kokoista liiketilaa lukuun ottamatta.

”Voimme iloita siitä, että asuntotarjontamme on kohdannut kysynnän hienosti”, Heinua summaa.


Lisätietoa:

Katariina Heinua
asuntomyyjä, LKV, Lakea Oy
Sisustussuunnittelija, SisAk
puh. 040 826 3635
katariina.heinua@lakea.fi


Yläkuva: Lakean asuntomyyjä Katariina Heinua (vasemmalla edessä) sekä uusiin asuntoihinsa juuri avaimet saaneet Asunto Oy Vaasan Laivakatu Bo Ab:n asukkaat Hautamäet. Hautamäet muuttivat lähes naapuritalosta Vöyrinkaupungista ja saivat poikansa muuttoavuksi.