Yksi Lakea palvelee nyt kaikkia

Uutiset

Yksi Lakea palvelee nyt kaikkia

Lakean yhtiörakenteen uudistus tuli voimaan vuodenvaihteessa. Uudistuksessa Lakea Oy:n tytäryhtiöt sulautuivat osaksi Lakea Oy:tä, eli isännöinti- ja vuokraustoiminta ovat nyt selkeämmin osa Lakea Oy:n toimintaa myös hallinnollisesti.

”Muutos kirkastaa ja selkiyttää Lakean brändiä. Yksi Lakea palvelee kaikissa asioissa, oli kyse rakennuttamisesta, asuntomyynnistä, vuokraustoiminnasta tai isännöintipalveluista. Asiakkaan kannalta tämä tarkoittaa sitä, että kaikki palvelut löytyvät nyt helpommin saman Lakea-nimen takaa, yksiselitteisesti, eikä tarvitse arpoa, mistä mitäkin saa”, toimitusjohtaja Timo Mantila summaa.

Muutos ei koske vain yhteistä nimeä. Uudistuksen myötä Lakea Oy:n suoraan omistukseen tuli runsaasti asuntoja.

”Taloushallinnossa muutos tuo mukanaan helpotuksia. Hallinnollinen työ käytännössä selkiytyy. Kun on yksi yhtiö, on myös helpompi seurata eri liiketoimintojen kehitystä”, Lakean talousjohtaja Arja-Sisko Koskela sanoo.

Yhtiörakenteen uudistuksen myötä Lakea Oy avasi myös uudistuneet internetsivunsa. Niiden avulla Lakea haluaa palvella asiakkaitaan entistä paremmin – niin myyntikohteiden, vuokra-asuntojen, rakennuttamis- kuin isännöintipalveluiden saralla.