Koti Tampereella monipuolisesta Hervannasta

Uutiset

Koti Tampereella monipuolisesta Hervannasta

Lakea rakentaa Tampereen Hervantaan kerrostalon, jonka asukkaat voivat poimia Tampereella asumisesta parhaat palat. Sijainti on ihanteellinen  – lähellä keskustaa, mutta omassa rauhassaan. Elokuussa 2019 valmistuvassa talossa on yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Lakean Kalliorinne-nimisen talon on suunnitellut Sakari Miettunen.

”Kalliorinteessä satsataan myös yhteisölliseen asumiseen. Huoneistoissa ei ole saunoja, mutta talon pihaan tulee erillinen piharakennus, joka kätkee sisäänsä monenlaista. On taloyhtiön sauna, mutta myös oma asukastupa ja verstastila. Taloyhtiö voi sitten hankkia tiloihin vaikka biljardipöydän, sohvaryhmän tai järjestää juhlia ja muuta yhteiseen tekemiseen kannustavaa”, asuntomyyjä Jaana Mäki-Maunus Lakealta vinkkaa.

Mäki-Maunus ennakoi talon kiinnostavan erityisesti opiskelijoita ja nuoria perheitä, mutta myös asuntosijoittajille kohde on kiinnostava.

”Lasitetut, ulostyönnetyt parvekkeet toimivat asunnon jatkeena aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Ja lenkkipolulle pääsee suoraan ovelta,” hän listaa.

Hervannan kaupunginosa osa on tunnettu paitsi yliopistokampuksesta, myös monipuolisesta harrastuspaikkatarjonnastaan ja jylhistä kallioistaan. Hervannassa ja erityisesti Kalliorinteen alueella on kauniita viheralueita. Tulevaisuudessa kaupunkiraitiotien on suunniteltu kulkevan Hervannan kautta, jolloin kulku keskustaan ja muualle Tampereella helpottuu entisestään.

Kalliorinteen esitteeseen voit tutustua täällä.