Autopaikat ja pysäköinti

Miten pysäköidä ja mitä tehdä, jos tarvitset autopaikan.

Autopaikat ja pysäköinti

Pysäköinti

Noudata piha-alueelle asetettuja liikenneopasteita ja pysäköintirajoituksia. Pysäköi autosi vain sallituille autopaikoille. Väärin pysäköity auto voi estää kiireellisen pelastustoimenpiteen, kiinteistönhoitotyön tai muun tärkeän tehtävän. Se voi myös johtaa pysäköintivirhemaksuun tai pysäköinninvalvontamaksuun. Selvitä vieraspysäköinnin sijainti ja anna vieraillesi ennalta ohjeet oikeasta pysäköinnistä.

Jos tarvitset autopaikan

Vuokralainen voi varata autopaikan omalta vuokravälittäjältään. Jos tarvitset autollesi lämmitysmahdollisuuden, pyydä myös lämmityspistorasian avain vuokravälittäjältäsi. Säilytä avainta huolellisesti ja palauta se poismuuton yhteydessä.

Asunnon ostaja voi tiedustella myytäviä tai vuokrattavia paikkoja omalta asuntomyyjältään. Avaimet ja lisäohjeet saat asuntomyyjältäsi autopaikan hankinnan yhteydessä.

Omaksi-vuokralainen voi tiedustella Omaksi-sopimuspaikkoja tai vuokrattavia paikkoja omalta asuntomyyjältään. Avaimet ja lisäohjeet saat asuntomyyjältäsi autopaikan hankinnan yhteydessä.

Jos tarvitset sähköauton latauspistettä, voit selvittää kohteen latausmahdollisuuden vuokravälittäjältäsi tai asuntomyyjältäsi.