Avaimet

Avainten noudosta sovitaan erikseen.

Avaimet

Lakean vuokralainen

Vuokralaiselle tai hänen valtuuttamalleen henkilölle avaimet luovutetaan Lakean palvelupisteestä. Vuokravälittäjältä saat tiedon siitä, mistä avaimet ovat noudettavissa.

Vuokralaisen vakuusmaksun on oltava maksettuna ennen avainten luovutusta. Mikäli vakuutena on pankkitalletus, avaimet luovutetaan alkuperäistä talletustodistusta vastaan. Jos sinulla on Kelan myöntämä maksusitoumus, pitää myös sen olla toimitettuna. Henkilötakauksia emme hyväksy.

Asunnon ostaja tai Omaksi-vuokralainen

Asunnon ostajalle ja Omaksi-vuokralaiselle järjestetään uudiskohteen valmistuessa erillinen avaintenluovutuspäivä, josta saat asuntomyyjältäsi tarkemmat ohjeet. Muissa tapauksissa avainten luovutuksesta sovitaan asuntomyyjän kanssa erikseen.

Myyntikohteissa kaikki kauppahintaerät ja Omaksi-kohteissa Omaksi-maksu on oltava maksettuna samoin kuin mahdolliset lisä- ja muutostyöt ennen avaintenluovutusta.

Lisäavaimet

Voit tilata kohteesta riippuen lisäavaimia, -tageja tai -kortteja isännöitsijältä erillisestä lisämaksusta.

Avainten katoaminen

Pidäthän hyvää huolta avaimista! Avaimia, tageja ja kortteja on säilytettävä huolellisesti. Jos ne katoavat, ilmoita siitä välittömästi isännöitsijälle. Kadonneista avaimista, tageista, korteista ja tarvittaessa lukkojen sarjoittamisesta ja uudelleenohjelmoinneista laskutetaan asukasta.

Yhteystiedot

Isännöinnin yhteystiedot