Rakennamme luottamukselle

Elämä on monimuotoista – ja asuminen myös. Me Lakealla uskomme, että jokainen pyrkii kohti elämänsä näköistä asumista, kun lähtökohtana on luottamus ja rehellisyys puolin ja toisin. Siksi luomme monimuotoisia neliöitä kaikkiin elämänvaiheisiin.

Se on sitä kun...

​ON REHELLINEN KAIKKIA KOHTAAN​

Petri
Rakennuttaminen

Se on sitä kun...

TEKEE NIIN KUIN ON SOVITTU

Oiva
Rakennuttaja

Se on sitä kun...

PITÄÄ LUPAUKSENSA

Anders
Vuokraus

Se on sitä kun...

YMMÄRTÄÄ ERILAISIA IHMISIÄ JA ELÄMÄNTILANTEITA

Oona
Myynti

Se on sitä kun...

HOITAA HOMMAT NIIN HYVIN KUIN VOI

Pirjo
Isännöinti

Se on sitä kun...

ON YSTÄVÄLLINEN OMA ITSENSÄ

Mari
Vuokraus

Asumisen monimuotoiset neliöt

Neliöllä on miljoona muotoa. Keskustassa tai kauempana, puusta tai betonista, vuokralla tai omana – kaikki erilaisia, mutta kaikkia yhdistää fiksu suunnittelu, huolellinen toteutus ja joustaminen tarpeidesi mukaan. Sillä vasta asuminen piirtää värit seiniin, puhaltaa hengen pohjapiirroksiin ja tekee neliöistä kodin.

Tarjoamalla uusia asuinneliötä Lakea on suomalaisen elämänmenon luotettava mahdollistaja. Rehti ja läpinäkyvä suunnittelusta rakennuttamiseen, asuntomyynnistä isännöintiin – Lakea tekee monimuotoisia neliöitä omannäköiseen asumiseen.

Löydä oma kotisi

Perheelle uusi koti? Ensiasunto tai sijoituskohde? Asuminen rakennetaan luottamukselle.

Luottamus ei synny hetkessä, vaan se ansaitaan joka päivä ja rakennetaan kerros kerrokselta. Se perustetaan ystävällisyydelle ja rehellisyydelle. Sen seinät rakennetaan avosydämisyydestä ja lupausten pitämisestä. Sen kattona on monimuotoisuuden ja ympäristön arvostaminen. Uskomme, että hommat sujuvat elämän eri käänteissä, kun jokainen on luonnollinen oma itsensä.

Omanlaista asumista

Ei ole oikeaa tai väärää tapaa asua ja omistaa, on vain omanlainen tapa. Lakealla se onnistuu.

Uudiskohteet
Meille on tärkeää, että koti auttaa asukastaan elämään omannäköistään elämää. Siksi asuntovalikoimamme on laaja ja monipuolinen – luomme koteja elämistä varten.
Miten uudisrakennamme
Vuokra-asunnot
Vuokra-asuntoa etsimässä? Kun se oikea löytyy, kodin vuokraaminen Lakealta on huoletonta ja vaivatonta – asiantuntijamme opastavat sinua prosessin joka vaiheessa.
Toimintatapamme
Asuntosijoittajalle
Sinustako asuntosijoittaja? Meiltä Lakealta saa myös erilaisia sijoitusasuntoja ympäri Suomen.
Lue lisää

Lakea palvelee asumista

Suunnittelusta rakennuttamiseen, myymisestä ja vuokrauksesta isännöintiin – Lakean laaja näkemys ja leveät hartiat mahdollistavat asumisen monimuotoisen palvelemisen.