Residence

Kerrostalo

74 060 € / 30.0m2 / 1H+KT

Pallaksentie 1 B27, Helsinki

Pallaksentie 1 B27

ENNAKKOMARKKINOINNISSA JA VARATTAVISSA!

Vehreään ja luonnonläheiseen Helsingin Mellunmäkeen syntyy uusi korttelikokonaisuus, jonka osaksi myös Lakean Asunto Oy Helsingin Contadino tulee nousemaan.

Mellunpuistoksi nimetty alue tulee muodostumaan neljästä pienkorttelista, joiden suojiin jää viihtyisiä, autottomia piha-alueita. Korttelikokonaisuudessa tulevat korostumaan asumismukavuuden rinnalla ekologiset ja asumisen hiilijalanjälkeä pienentävät ratkaisut.

Erinomaiselle sijainnille Mellunmäen metroaseman, bussiyhteyksien, monipuolisten palveluiden sekä puisto- ja liikunta-alueiden läheisyyteen rakennettavan Contadinon omistuskodit tulevat lämpiämään ekologisella ja kustannustehokkaalla maalämmöllä vesikiertoisen lattialämmityksen kautta. Energialuokaltaan talo on paras A ja ilmastointiin liitetty asuntojen viilennys säilyttää kotien lämpötilan miellyttävänä myös kesähelteillä.

9-kerroksisen talon 56 ajanmukaista asuntoa tulevat tarjoamaan tilavia koteja moneen eri elämäntilanteeseen. Kaikissa asunnoissa, huolella suunnitelluista 30 m2 yksiöistä aina toimiviin 83,5 m neljän huoneen perheasuntoihin, on reilun kokoiset lasitetut parvekkeet ja useassa asunnossa käytännöllinen vaatehuone tai irtaimistovarasto.

Neljän huoneen kodeissa ja osassa kolmioista on oma saunansa. Taloyhtiön 8. kerroksessa tulee sijaitsemaan myös tilava ja avarilla näkymillään hurmaava asukkaiden yhteiskäytössä oleva saunaosasto. Sen yhteydessä on asukkaiden varattavissa 38 m2 keittiöllinen kerhotila. Saunan ja kerhotilan yhteydessä on avara lasitettu parveke sekä avoin terassiosuus.

Talon yhteisiin tiloihin kuuluvat lisäksi pesula, kuivaushuone sekä ulkoiluvälineille- ja lastenvaunuille varatut tilat. Talon ensimmäiseen kerrokseen tulee kolme liiketilaa. Korttelikokonaisuuden asukkaiden autopaikat tulevat sijaitsemaan erillisessä pysäköintilaitoksessa.

Asunto Oy Helsingin Contadinon tontti on valinnainen vuokratontti. Se antaa osakkeen taloyhtiöstä hankkineelle mahdollisuuden, niin halutessaan, lunastaa itselleen asuntonsa osuuden tontista. Lunastettu tonttiosuus siirtyy tällöin taloyhtiön omistukseen ja osakkeen omistaja vapautuu kuukausittaisen tonttivastikkeen maksamisesta.

Asunto Oy Helsingin Contadinon valmistumisen arvioitu ajankohta sijoittuu kevääseen 2026. Löytyisikö kotisi uudenaikaisen korttelin suojista luonnonläheisestä Mellunmäestä?

Asunnon ennakkovarauksen tekeminen on maksuton ja voit myös perua varauksen veloituksetta, mikäli tilanteesi muuttuu yllättäen.

Basic information

Sijainti: Helsinki, 00970
Osoite: Pallaksentie 1 B27
Tyyppi: Kerrostalo
Rakennusvuosi: 2025
Vapautuminen:
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Huoneistoselitelmä 1H+KT
Huoneiden lukumäärä: 1
Asuinpinta-ala: 30.0
Kohdenumero: TA3061

Price and costs

Velaton hinta: 185 000,00
Myyntihinta: 74 060,00
Velkaosuus: 110 940,00
Yhtiövastike: 490,00
Rahoitusvastike: 0,00
Hoitovastike: 120,00
Vesimaksu: 25,00
Lisätietoja maksuista:
25.00 EUR/kk. Ennakkovesimaksu, tasauslasku kerran vuodessa.
Muut maksut:
Yhtiölaina kilpailutetaan. Lainan arvioitu kokonaislaina-aika on 25 vuotta, joista rakennusaika noin 1,5 v. ja asumisajasta 1. v. lyhennysvapaita. Sekä asuinhuoneistojen että liiketilojen yhtiölainaosuus on 60 %. Lyhennys tasalyhenteisenä. Laina on mahdollista maksaa pois asuntojen valmistumisen yhteydessä tai myöhemmin asumisaikana. "Hinnaston mukainen asuinhuoneistojen ja liiketilojen rahoitusvastike on laskettu 4,0 % kokonaiskorolla. Huom! Lainan todellinen kokonaiskorko määräytyy valmistumishetken viitekoron korkonoteerauksen mukaan lisättynä marginaalilla. Viitekoron muutos lasketusta tasosta vaikuttaa rahoitusvastikkeen suuruuteen. " Hinnaston mukainen asuinhuoneistojen hoitovastike on 4,0 eur/m2/kk. Liiketilojen hoitovastike on 4,80 eur/m2/kk (liiketilojen vastikekerroin 1,2). Ennakkovesimaksu peritään erikseen 25 EUR/hlö/kk, tasauslaskutus kerran vuodessa. Valinnaisen vuokratontin on mahdollista lunastaa omaksi aikaisintaan kohteen valmistuessa. Autopaikat 30 kpl sijaitsevat erillisessä pysäköintilaitoksessa. Huomioithan, että vastikkeet tarkistetaan asuntojen valmistumisen yhteydessä ja vuosittain yhtiökokouksissa.

Residence additional information

Sauna: Kyllä
Parveke: Kyllä
Asunnon kunto: Erinomainen
Lämmitysjärjestelmä:
Rakennus liitetään maalämpöön ja varustetaan vesikiertoisella lattialämmityksellä. Yleisissä tiloissa osittain patterilämmitys. Rakennus varustetaan myös keskitetyllä viilennysjärjestelmällä, joka toteutetaan ilmanvaihdon tuloilman viilennyksellä.

Residence rooms and materials

Keittiön kuvaus:
Keittiökalusteet ovat Novart Oy:n mallistosta. Runko on vakiovalkoinen. Ovet ovat hidastimilla varustettuja mdf- tai laminaattipintaisia ovia. Laatikostot ovat kvalibox-mekanismeilla varustettuja. Työtasot ovat korkeapainelaminaattia. Altaat ovat yksialtaisia komposiittialtaita. Keittotiloissa on jää-pakastinkaappi tai erilliset jääkaappi ja pakastin sekä astianpesukone, induktioliesitaso ja kalusteeseen integroidut uuni ja liesikupu. Kaikissa keittotiloissa on välitilavalaisin, pistorasiat sekä hylly asukkaan mikroaaltouunille.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Kalusteet Lakean tuotevalikoiman mukaan Temal Oy:n mallistosta. Kalusteet ovat märkätilaan soveltuvia vakiokalusteita. Kylpyhuoneiden varustus pohjakuvien mukaan. Kylpyhuoneissa on tilavaraus ja liitännät päällekkäin sijoitettaville pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Suihkut varustetaan taittuvilla suihkuseinillä tai -kulmilla pohjapiirustusten mukaan. Kylpyhuoneessa on alakattoon integroitu valaistus. Saunassa on LED-valaisimet katossa.

Services and transportation

Palvelut:
Useita ruokakauppoja lähietäisyydellä mm. K-Supermarket, Alepa., Koulut: Laakavuoren päiväkoti ja ala-aste 300m. Päiväkoti Viekko 400m. Mellunmäen ala-aste 1km. Metropolia Ammattikorkeakoulu Myllypuro 5,5km.
Yhteydet:
Useita bussipysäkkejä lähietäisyydellä. Mellunmäen metroasema 300m.

Other information

Lisätietoja:
Seinäpinnat: Asuinhuoneiden seinäpinnat ovat maalattuja. Asuntojen kylpyhuoneiden seinät ovat laatoitettuja. Keittiön kalustevälissä on laatoitus. Saunojen seinissä paneeli. Lattiapinnat: Asuinhuoneiden lattiapinnat ovat parkettia. Kylpyhuoneiden ja wc-tilojen lattiat ovat laatoitettuja. Kattopinnat: Asuinhuoneiden kattopinnat ovat pääosin vaaleita ruiskutasoitepintoja, alakatot maalattuja. Kylpyhuoneiden ja wc:n katot ovat puupaneelia. Ikkunat: Huoneistojen ikkunat ovat sisäänaukeavia ja puuosiltaan valkoisia puualumiini-ikkunoita. Parvekkeiden kokolasiovet ovat yksilehtisiä, ulosaukeavia ja puuosiltaan valkoisia. Ikkunoiden ja parvekeovien ulko-osat ovat harmaata alumiinia. Huoneistojen ikkunoissa ja parvekeovissa on valkoiset alumiinisälekaihtimet. Mobiiliyhteyksien parantamiseksi joka huoneessa vähintään yksi ikkuna tai parvekeovi on varustettu ns. antennilasilla. Ikkunarakenteissa noudatetaan melu- ja energiaselvityksien vaatimustasoja. Ovet: Huoneistojen porrastaso-ovet ovat puurakenteisia, äänieristettyjä palo-ovia. Huoneistojen väliovet ovat valkoisia, puurunkoisia ja huullettuja laakaovia. Osassa asuntoja on myös valkoisia pinta-asenteisia liukuovia. Saunan lasiovet ovat kirkasta turvalasia.
Energiatodistus: On
Energia Luokka: Energialuokka: A2018

Housing company Asunto Oy Helsingin Contadino


Generally

Rakennettu: 2025
Tontin omistus: Vuokra
Tontin pinta-ala: 883,00

Housing company contains

Autopaikat:
Autopaikat 30 kpl sijaitsevat pysäköintilaitoksessa tontilla 6.
Hissi: Kyllä
Antenni: Kaapeli-tv

On map