Turun Amiraali 1 myytiin loppuun parissa päivässä

Uutiset

Turun Amiraali 1 myytiin loppuun parissa päivässä

Lakea Oy:n Etelä-Suomen myyntineuvottelija Jussi Pyykkönen oli valmistautunut viikonvaihteen jälkeiseen työviikkoon huolella. Hän oli laatinut ennakkomarkkinointikampanjan ja aikatauluttanut sen mukaiset toimet. Lakean rakennuttama puukerrostalo Turun Linnanfältin alueella oli tosin tulossa myyntiin hiljaisesti jo viikonloppuna – Pyykkönen oli vihjannut kohteesta muutamille potentiaalisille ostajaehdokkaille. Varsinaisen myynnin suosituilla asuntokauppasivustoilla oli kuitenkin määrä alkaa vasta viikonlopun jälkeen.

”Olin aika hämmästynyt, kun yhteydenottoja alkoi tulla jo viikonloppuna. Kävi niin, että asunnot varattiin loppuun jo ennen maanantaita. Talo ja sen sijainti kiinnostivat kovasti eri asiakasryhmiä.”

Eikä kyse ollut viikonlopun hetken huumasta. Yhtään ennakkovarausta ei peruttu, kun Pyykkönen seuraavalla viikolla lähetti sopimuspapereita tutustuttavaksi ja allekirjoitettavaksi.

”Amiraali 1 sijaitsee uudella puutaloasuinalueeksi suunnitellulla Linnanfältin alueella lähellä Turun Linnaa ja Aurajokea. Sijainti on mitä parhain. Puutaloasuminen kiinnostaa ihmisiä, ja onhan tuo Linnanfältin hanke puukerrostaloasumisen kärkihankkeita koko maassa”, Jussi Pyykkönen ihastelee.

Lakean Amiraali 1 Turussa valmistuu loppuvuodesta 2018. Talo on Omaksi-kohde eli ostajat lunastavat itselleen 7 % asunnosta, ja maksavat asuntoa omakseen vuokrien myötä kahdenkymmenen vuoden aikana. Omaksi-rahoitusmalli on Lakean oma, ja se on saavuttanut suuren suosion asiakkaiden keskuudessa. Täyteen varattu Amiraali 1 saa myöhemmin jatkoa Amiraali 2:n muodossa.