Espoon Banketti tuo Kiloon uunituoreita koteja herkullisin lisämaustein

Blogi

Espoon Banketti tuo Kiloon uunituoreita koteja herkullisin lisämaustein

Lakea rakennuttaa Kiloon Espoon ensimmäisen kerrostalonsa ja tarjoaa mahdollisuuden tehdä sen asunnoista herkullisen persoonalliset. Millaisista kodeista on kyse ja miten vielä rakenteilla olevasta asunnostaan saa omanlaisen? Selvitetään asia!

Osoitteeseen Kilonportti 2 rakentuvasta 5-kerroksisesta kerrostalosta löytyy hyvin suunniteltuja koteja moneen elämäntilanteeseen ja tarpeeseen.

Ennen Espoon Bankettia Lakea on rakennuttanut kerrostalot Uudenmaan alueella Helsingin Jätkäsaareen, Vantaan Keimolanmäkeen ja Hyvinkäälle. Lakea on 45-vuotisen taipaleensa aikana rakennuttanut jo yhteensä n. 12.600 asuntoa 60 paikkakunnalle ja yrityksellä on vahva ote asumisen kehittäjänä ja asiantuntijana.


Tarkoin suunnitellut asuinneliöt

Banketissa tulee olemaan 28 m2–77,5 m2 koteja yksiöistä neliöihin, yhteensä 41 asuntoa.

Kaikissa vaaleasävyisen talon kodeissa tulee olemaan lasitetut parvekkeet ja pienenä extrana normaaliin kerrostaloasuntoon verrattuna mainittakoon käynti ensimmäisen kerroksen parvekkeilta suoraan pihalle.  

”Asunnoissa on laadukkaat materiaalit ja selkeät ja hyvät pohjat sekä Lakean konseptin mukaisesti huoneistokohtainen ilmanvaihto, vesikiertoinen lattialämmitys ja Profin liukuovelliset parvekeovet”, Lakean Etelä-Suomen aluepäällikkö Urpo Koivusaari kertoo.

Myös talon yhteiset tilat on suunniteltu toimiviksi. Ensimmäisestä kerroksesta löytyvät pesulan ja irtaimisto- sekä ulkoiluvälinevarastojen lisäksi yhteiseen ajanviettoon kutsuvat talosauna ja kerhohuone.

”Sauna ja kerhotilat ovat yhteydessä toisiinsa. Kerhotilasta on käynti terassille, josta pääsee halutessaan myös ulos pihalle”, Urpo kuvailee.

Kerhotilan yhteyteen tulee myös SmartPost-automaatti. Banketin asukkaat tulevat siis saamaan postipaketit kätevästi suoraan kotikäytäväänsä.

 

Asunto Oy Espoon Banketin asuntomyyjä Pirjo Heide Lakean Vantaan toimistolla

Kilon verran viihtyisä asuinalue

Kilossa viihdytään; siellä pysytään ja sinne palataan. Banketti rakentuu monella tavoin varsin viehättävälle paikalle.

Sana ”banketti” tarkoittaa runsaan juhla-aterian tai –tilaisuuden lisäksi esteratsastuksesta puhuttaessa maasta rakennettua estettä. Yhtymäkohtana nimeen on talon naapurista löytyvä, Espoon Kilonkartanon vehreillä tiluksilla sijaitseva ratsastustalli.

”Banketilla on ihanteellinen sijainti, jos haluaa asua Helsingin läheisyydessä, mutta kuitenkin enemmän maalaismaisemissa rauhallisella paikalla”, toteaa Lakean asuntomyyjä Pirjo Heide.

”Kilon juna-asema ja Kilon palvelut ovat alle kilometrin päässä Banketista. Junalla Helsinkiin pääsee sujuvasti 20 minuutissa”.

Leppävaaran kauppakeskus Sello monipuolisine palveluineen sijaitsee omalla autolla kuljettaessa 2,5 kilometrin päässä talolta. Junalla matka Selloon taittuu kävelyineen noin kymmenessä minuutissa. Leppävaarassa ovat isot koulut ja siellä pysähtyvät myös Turun junat.

 

Havainnekuva Espoon Banketin julkisivusta (Alustava, rakennuttaja pidättää oikeiden muutoksiin)

Herkullisesti omanlaisia koteja

Koti on usein hyvin henkilökohtainen asia, se heijastelee asukkaansa persoonallisuutta, hänen arvostamaansa tunnelmaa ja sen hetken mielentilaa. 

Ajattele; astut ensimmäistä kertaa upouuteen kerrostalokotiisi ja saat heti vastaasi itse valitsemasi lattiavaihtoehdon ja keittiön työtasot sekä laatat. Myös kylpyhuoneen kaakelit ovat vaihtoehdoista itse valitsemasi.

Tämän mahdollisuuden Lakea haluaa tarjota uutta asuntoa etsiville  – mahdollisuuden maustaa tulevan kotinsa jo hyvissä ajoin ennen sen valmistumista.

Väri- ja materiaalivalinnat syntyvät lähtökohtaisesti talon arkkitehtuurista sekä alueesta.

Jokaiseen asuintaloon tulee sen luonteen ja muiden lähtökohtien pohjalta hieman erilaisia valintoja. Espoon Bankettiin on tuotu värikkyyttä ja laadukkaita vaihtoehtoja. Valittavana on tuttujen ja turvallisten vaalean puun ja harmaan sävyjen lisäksi vahvoja värejä, kuten esimerkiksi mustaa, taitettua harmaanvihreää sekä lämmintä oranssia.”

Banketissa on neljä ennalta mietittyä materiaalikokonaisuutta, joilla uuteen kotiinsa saa luotua mieleisensä tunnelman. Miltä kuulostaisi esimerkiksi materiaalikokonaisuus nimeltä “Luonteva”? Sen kuvaus kuuluu näin: “Luonnon värit ja rauha, viileät veden ja taivaan sävyt sekä puun lämpö”.

Asiakkaalla on mahdollisuus myös vapaasti valita ristiin eri pakettien materiaaleja, jos ennalta valitut kokonaisuudet ja yhdistelmät eivät tunnu omaan makuun oikeilta.

Valaistus on hyvin tärkeä osa kotia ja myös siihen on kiinnitetty Banketissa erityistä huomiota.

”Kiinteät valaisimet on valittu niin, että ne luovat miellyttävän yleisvalon ja työskentelyvalaistuksena keittiössä on LED-listat. Pesutiloissa on upotetut valaisimet ja neljän huoneen asuntojen saunassa minikohdevalot. ”


Rakennustyöt käyntiin syksyllä

Espoon Banketin ennakkomarkkinointi alkaa heinäkuun alussa, jolloin asuntoihin voi jo tehdä varauksia. Tämän hetkinen arvio rakennustöiden aloitushetkestä sijoittuu tämän vuoden lokakuulle ja asuntojen arvioitu muuttopäivä vuoden 2021 lopulle.

Viehättävään Kiloon syntyy uusia laadukkaita koteja, jotka muuntuvat moneen makuun ja elämäntilanteeseen. Olkaa hyvät, Banketti on katettu, tuletpa sitten herkuttelemaan tai lähestyt täyttä laukkaa!

 

Elisabet

 

 

 

Myynti ja tiedustelut:

Pirjo Heide
asuntomyyjä, Lakea Oy
puh. 050 563 7779
pirjo.heide@lakea.fi