Terveiset talotyömaalta Helsingistä – vielä ehdit varaaman kodin Verkkosaaresta!

Blogi

Terveiset talotyömaalta Helsingistä – vielä ehdit varaaman kodin Verkkosaaresta!

Reilun neljän kilometrin päähän Helsingin keskustasta osaksi Verkkosaarta nousevien omistuskotien rakennustyöt ovat erittäin hyvällä mallilla. Osoitteeseen Kalasatamankatu 36 rakenteilla olevassa Hitas-talossa on vielä joitain vapaita koteja, jotka ovat nyt kenen tahansa vapaasti varattavissa ilman, että asuntoa hankkivan perhekoko vaikuttaisi asunnon saantiin. Käydään paikan päällä!

– Tässä vaiheessa asuntoon varausta tehtäessä mitään hakuprosessia ei enää siis tarvita, meihin tai yhteistyökumppaniimme OP koteihin voi ottaa suoraan yhteyttä. Asunto Oy Helsingin Verkkosaaren kodit ovat myytävissä ilman Hitas-asuntoihin liittyvää lapsiperherajoitusta, Lakean asuntomyyjä Pirjo Heide kertoo.

Asunnon hankinnan yhteydessä tarkistetaan ainoastaan omistatko jo ennestään Hitas-asunnon, ja jos omistat, tulee sinun myydä edelliset Hitas-osakkeesi pois ennen tämän uuden asunnon valmistumista.

 

Vaaleasävyinen ja valoisa olohuone-keittiötila, jossa on pöytäsaareke.
Lakean rakennuttamasta Asunto Oy Helsingin Verkkosaaresta on vielä varattavissa myös joitain valoisia perheasuntoja, kaksioista aina viiden huoneen koteihin.

Aurinkopaneeleja viherkaton vieressä

Pirjo ja Lakean projektipäällikkö Juuso Koskela tuovat terveiset ja väliaikatietoa Asunto Oy Helsingin Verkkosaaren tontilta.

– Työmaa on hyvin johdettu ja erittäin siistissä kunnossa. Työt etenevät hyvissä käsissä aikataulun mukaisesti ja talon arvioitu valmistumisajakohta asettuu suunnitelmien mukaisesti kesäkuuhun 2024, Pirjo kertoo.

Talon ulkoseinien tiilien muuraus on parhaillaan käynnissä, samaan aikaan kun rakennuksen sisäpuolella edetään lattiavalujen ja ilmanvaihtokanavien asennusten parissa.

Nyt jo komeassa harjakorkeudessaan seisovassa seitsemänkerroksisessa Asunto Oy Helsingin Verkkosaaressa tulee olemaan käytössä aurinkopaneelit ja kesähelteiden helpotukseksi asuntojen viilennysjärjestelmä. Kodit lämpiävät miellyttävällä vesikiertoisella lattialämmityksellä. Tässä parhaaseen A-energialuokkaan kuuluvassa uudenaikaisessa talossa on myös maksaruoho-viherkatto.

Urakoitsijana hankkeessa toimii Jatke Uusimaa Oy, joka on jo aloittanut myös talon pihakannen alla sijaitsevan pysäköintihallin työt. Kulku halliin tulee olemaan mukavasti suoraan porraskäytävien kautta hissillä.

– Nykypäivää on myös Verkkosaaren alueella käytössä oleva lajiteltujen jätteiden putkikeräysjärjestelmä, Pirjo toteaa.

 

Rakenteilla olevan talon parvekkeelta avautuva näkymä edessä oleville rakennustyömaille sekä niiden takana kimmeltävälle merelle.
Tämän hetken näkymiä talon 7. kerroksesta. Lähitulevaisuudessa talon ja meren väliin nousee vielä asuinkortteli, mutta matka veden äärelle on hyvin lyhyt.

Vielä joitain koteja vapaana

Nyt asuntojen Hitas-haun ollessa takana, on mahdollisuus päästä helposti mukaan ja muuttamaan jo vuoden päästä uuteen kotiin.

– Vapaana on vielä muutamia pinta-alaltaan avaria asuntoja niin pienelle kuin vähän isommallekin perheelle, kuten 65,5 m² kolmioita ja 77,5 m² neljän huoneen asuntoja. Niistä tulee valoisia, vaaleilla sävyillä sisustettuja koteja, joissa on kaikissa mukavan kokoiset parvekkeet, Pirjo kuvaa.

Uusia asujiaan odottaa myös pari 94,5 m² saunallista viiden huoneen kotia, joiden parveke on suojaisan yhteispihan ja siten myös lasten leikkipaikan suuntaan.

 

Seitsemänkerroksisen tiiliverhoillun talon sisäpihan puolelta tehty havainnekuva.
– Talosta tulee julkisivultaan hieno, tiilimuuraukset on tehty todella siististi, työmaalla vieraillut Lakean asuntomyyjä Pirjo Heide kuvaa. (Havainnekuva sisäpihalta päin)

Sijainti, se sijainti!

– Vuoden päästä talomme valmistuessa Verkkosaaren alueenkin rakentamisen kanssa ollaan jo tosi paljon pidemmällä, Pirjo toteaa.

Alueella tuntee meren läheisyyden ja ulkoilun rantamaisemissa voi halutessaan ottaa osaksi arkirutiinejaan. Verkkosaaren venesatamaan ja Hermannin rantapuistoon kävelee muutamissa minuuteissa ja myös Mustikkamaan vehreys ja Korkeasaaren elämykset sijaitsevat lähellä.

Lakean talon vieressä kulkevalle Hermannin rantatielle rakennetaan parhaillaan uutta raitiovaunulinjaa. Se yhdistää valmistuttuaan ensi vuonna Sompasaaren, Kalasataman, Verkko- ja Kyläsaaren, Arabianrannan ja Vallilan johtaen aina Itä- ja Länsi-Pasilaan asti. Metrolla Helsingin keskustaan Rautatientorille hurauttaa puolestaan Kalasatamasta kuudessa minuutissa.

Uudenaikaiselle alueelle lähelle keskustan palveluita ja aktiviteetteja rakennetaan parhaillaan huolella ja laadulla mainiosti myös lapsiperheille sopivia valoisia koteja. Tutustuisitko tarkemmin? Ota yhteyttä!
 

(Täältä löydät myös talon esitteen, listan vapaista asunnoista sekä asuntojen pohjapiirustukset ja hinnat)
 

Lisätietoa:

Lakea Oy, asuntomyynti
puh. 010 207 4180
(8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä)
myynti@lakea.fi

 

tai

OP Koti Uusimaa Oy LKV
Pekka Riutta-aho
puh. 050 476 0335
pekka.riutta-aho@op.fi
 
OP Koti Uusimaa Oy LKV
Jussa Karsimus
puh. 050 327 1342
jussa.karsimus@op.fi