Lakea Living asuntosijoittajien arjen apuna

Blogi

Lakea Living asuntosijoittajien arjen apuna

Kiinteistöalan konkarilla Lakealla työstetään ja eletään parhaillaan Lakea Living -konseptia. Se kumpuaa asiakaspalautteiden lisäksi vahvasti lakealaisten yhteisistä aivoriihistä ja vie ajatusta hyvästä palvelusta yhä pidemmälle. Mistä konseptissa on kyse ja mitä se tarkoittaa asuntosijoittajalle?

Valtakunnallisesti toimivassa Lakeassa tähdätään yhä läpileikkaavampaan kiteytykseen lakealaisesta palvelusta. Eikä vain pintakiiltoon kermavaahdon kera, vaan Lakea Living on yhä vahvempaa avunantoa ja yhteistyötä, niin yrityksen työntekijöiden kesken kuin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Puhua voi paljon, mutta lopulta tärkeää on se, miten tämä kaikki näkyy arjessa. Esimerkiksi Lakealta sijoitusasunnon ostaneelle.

Sijoitusasunnon ostaminen

Lakea suunnittelee ja rakennuttaa asuntokohteensa laadulla ja ammattitaidolla eri osastojen ja yhteistyökumppaneiden tiiviin yhteistyön tuloksena. Vuoteen 2022 mennessä yritys on rakennuttanut Suomeen jo 13.055 asuntoa 61:lle paikkakunnalle

Ota yhteyttä, Lakean asuntomyyjät osaavat neuvoa ja ohjata parhaiden sijoituskohteiden pariin. Asunnon ostoprosessi soljuu vahvalla kokemuksella sekä selkeästi tiedottaen.

Asuntokauppa voidaan hoitaa vaivattomasti sähköisesti ja myös rakenteilla olevien asuntojen pintamateriaalivalinnat hoituvat sujuvasti netin kautta Lakean käyttöönottaman HomeRun-järjestelmän kautta. Asiantunteva ja ystävällinen henkilökohtainen palvelu kulkee rinnalla kautta linjan.

Asiakaspalvelu asunnossasi asuvalle vuokralaiselle

Asuntosijoittajana voit ohjata vuokralaisesi Lakean ohjeiden pariin, oli kyse ensimmäistä kertaa yksin asumaan muuttavasta nuoresta opiskelijasta tai perheestä.  Vuokralaisellasi on käytössään Lakean tarjoamat monipuoliset asiointikanavat, niin henkilökohtaisena palveluna kuin sähköisesti.

Osoitteesta lakea.fi/lakea-living/ on kattavaa tietoa muuttoihin ja asumiseen liittyen. Kun vuokralaisesi tarvitsee tietoa tai apua, sitä löytyy ja tarjotaan Lakealta. Huoltoyhtiön ja isännöitsijän yhteystiedot ovat aina helposti löydettävissä.

Tämä tarkoittaa parhaimmillaan sujuvampaa asumista, tyytyväisempää vuokralaista, paremmin hoidettua asuntoa ja vähemmän yhteydenottoja sinulle asunnon omistajana.

Omaksi-asunnon myyminen

Mikäli olet ostanut Lakean Omaksi-rahoituksella toteutetun asunnon sijoitusasunnoksi ja haluat myöhemmin myydä sen eteenpäin, voit käyttää Lakean tarjoamaa uutta välityspalvelua. Lakean Omaksi-asuntomyyjä tuntee asunnon ja sen rahoitusmallin, se on hänen erityisalaansa.

Helpompaa asunnon omistamista

Asunnon omistajana pääset sisäänkirjautumaan Lakean kotisivuilta omalle asiointisivustollesi ja löytää toiminnallesi tärkeät tiedot ja dokumentit sähköisesti, mistä käsin ja koska tahansa. Tarvitsetpa isännöitsijän todistusta tai esimerkiksi lainaosuuksien erillislaskemaa, ne ovat kätevästi saatavilla Lakean verkkokaupassa, nyt ja tulevaisuudessa.

Myös kaikki asuntoosi liittyvät tärkeät yhteystiedot ovat aina ulottuvillasi.

Lakea on jo osittain ottanut käyttöön myös Lakea Living -apin, jonka käyttöä laajennetaan tulevaisuudessa asteittain. Apin kautta asioiminen Lakean kanssa on koko ajan yhtä käden ulottuvilla kuin oma puhelimesi.

Kolme naista ja kaksi miestä hymyilemässä Lakean neuvotteluhuoneessa.
Lakealla hyvän palvelun yhtenä perustana toimii työntekijöiden reilu yhteistyö ja -henki sekä hyvinvointi.

Lakealla osataan kokonaisuus

Suuri osa Lakean rakennuttamista taloista ovat Lakean omassa isännöinnissä. Juuri yrityksen palveluiden laajuus tukee vahvaa kokonaisuutta; Lakea rakennuttaa asuntoja sekä myy, vuokraa ja isännöi niitä. Yrityksessä nähdään koko rakennuttamisen ja asumisen suuri kuva. Se ja Lakean eri osastojen sujuva kommunikaatio ja yhteistyö mahdollistavat erityisen hyvän palvelun sekä sen, että tietoa voidaan esittää monipuolisesti sekä helposti saatavilla olevassa muodossa.

Lakea teettää tasaisesti asiakastyytyväisyyskyselyitä ja tulevaisuudessa niitä tehdään yhä kattavammin asiakkaiden ja sidosryhmäläisten asuin- ja asiointikaaren eri vaiheissa. Myös asuntosijoittajilta toivotaan tietoa missä toimitaan hyvin ja mitä voisi kehittää eteenpäin. Vierivä kivi ei sammaloidu.

Lakea Living on kuitenkin paljon enemmän kuin vain asumisen opas, sovelluskaupasta ladattava appi tai palveluliiketoiminnan komea otsikko. Kyse on nimenomaan hyvästä Kokemuksesta isolla K:lla, myös niin asuntosijoittajalle kuin hänen vuokralaiselleenkin. Ja sujuvasta, huolettomasta asunnon omistamisen ja asumisen arjesta. Arjesta, jossa kaikki olennainen tieto ja apu on helposti käden ulottuvilla.

ILO AUTTAA. Lakea Living – Ilo pitää yhtä.