Niemenkulma – uusia koteja huippupaikalle Kokkolan keskustaan

Blogi

Niemenkulma – uusia koteja huippupaikalle Kokkolan keskustaan

(Blogitekstin sisältöä päivitetty 18.10.2018)

Innostus kuultaa läpi Lakean asuntomyyjä Katariina Heinuan puheesta, kun hän kuvailee Kokkolan keskustaan rakentuvaa Niemenkulmaa. ”Puhutaan asunnoista, jotka ovat huippusijainnilla, tasokkaita ja edustavat hienosti urbaania kaupunkiasumista”, hän luettelee pyytessäni spontaania kolmen sanan kuvausta taloille.

 

Kaupunkiasumista moneen makuun

 

Herman Renlundin museon viereen Isokatu 7:ään rakentuva Niemenkulma koostuu kahdesta 4-kerroksisesta hissillisestä talosta. Asuntoja taloista löytyy 22 m2 yksiöstä aina 108,5 m2 viisiöön, joten valinnan varaa on moneen tarpeeseen.

Talojen syliin jää lähes U:n mallinen sisäpiha, joka avautuu kävelykadulle. Vaikka Niemenkulma sijaitsee ydinkeskustassa, on se omassa rauhaisassa tunnelmassaan museon ja vanhempien talojen naapurina.

”Niemenkulma sopii erinomaisesti historiaa huokuvaa ydinkeskustan asumista ja kaikkien palveluiden läheisyyttä arvostavalle”, Katariina kiteyttää.

”Pienemmät asunnot kiinnostavat varmasti myös asuntosijoittajia”, hän lisää.

 

Havainnekuva Niemenkulman asunnosta

 

Mun Niemenkulma

 

Katariina kertoo kesäkuussa järjestetyssä Niemenkulman esittelytilaisuudessa tulleen esille hauskan ja osuvan termin tontille ja siihen nouseville taloille. ”’Mun Niemenkulma’ kuvaa hyvin paikan tuttuutta ja merkitystä Kokkolalaisille”, hän toteaa.

Juuri tällaisena Katariinakin haluaa tuoda Niemenkulmaa esiin.

”Siinä yhdistyy parhaimmillaan urbaani olohuone-tyyli ja helposti lähestyttävyys, unohtamatta kaunista arkkitehtuuria”, hän kertoo.

 

Niemenkulmaa vastapäätä sijaitseva kaunis Wanhan Maximin talo Isokadulla

 

Rakennustyöt aloitetaan pian

 

Niemenkulman uunituore ennakkomarkkinointiesite ja ennakkomarkkinointihinnasto julkaistaan lähiviikkoina.  Esitteestä löytyvät mm. talon kerrosten ja asuntojen pohjapiirustukset, rakennustapaseloste sekä tietoa tontin historiasta aina tulevan talon arkkitehtuuriin.

”Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaisesti, rakentaminen voidaan aloittaa jo tämän vuoden joulukuussa”, Katariina paljastaa.

Niemenkulman koteihin pääsee tällöin muuttamaan vuoden 2020 aikana.

 

 

Asuntovarauksia on jo tehty

 

”Myyjän näkövinkkelistä hanke on otettu vastaan hyvin ja innolla”, Katariina kertoo.

Hän antaa mielellään lisätietoa asunnoista ja ennakkovarauksiakin voi jo tehdä. Asuntovarauksia on jo tehty, mutta vapaana on vielä monipuolisesti eri huoneistokokoja.

Olisitko sinä valmis sanomaan ”Mun Niemenkulma”?

 

Elisabet

 

Täältä löydät Niemenkulman vapaiden asuntojen hinnat ja ennakkomarkkinointiesitteen

Lisätietoa Niemenkulman asunnoista antaa Lakean asuntomyyjä Katariina Heinua, puh. 040 826 3635 ja katariina.heinua@lakea.fi