Autopaikat ja pysäköinti

Miten pysäköidä ja mitä tehdä, jos tarvitset autopaikan.

Autopaikat ja pysäköinti

Pysäköinti

Noudata piha-alueelle asetettuja liikenneopasteita ja pysäköintirajoituksia. Ajoneuvoilla ei saa tarpeettomasti ajaa piha-alueella. Mikäli pihalle ajaminen on tarpeellista poikkeustapauksissa, kuten muuton yhteydessä, ole erityisen varovainen.

Pysäköi autosi vain asukkaille sallituille autopaikoille. Väärin pysäköity auto voi estää kiireellisen pelastustoimenpiteen, kiinteistönhoitotyön tai muun tärkeän tehtävän.

Selvitä vieraspysäköinnin sijainti ja anna vieraillesi ennalta ohjeet oikeasta pysäköinnistä. Vieraspaikat on tarkoitettu asukkaiden vieraiden tilapäiseen pysäköintiin.

Auton tarpeeton joutokäynti on kielletty. Älä jätä sähköjohtoja roikkumaan parkkipaikan lämmityspistokkeisiin. Älä ota ulkona oleviin sähkölaitteisiin virtaa sisätiloista.

Väärin pysäköinti

Jos kiinteistössäsi pysäköintiä valvoo pysäköinninvalvontayritys, se huolehtii väärinpysäköinneistä. Väärin pysäköinti johtaa myös pysäköintivirhemaksuun tai pysäköinnin valvontamaksuun

Jos talosi pysäköintiä ei valvota erikseen, voit olla yhteydessä isännöitsijääsi, jos havaitset autopaikalla jatkuvaa väärin pysäköintiä tai pysäköintiä, joka voi estää pelastustoimenpiteet.

Pysäköintivirhemaksut

Ole yhteydessä suoraan pysäköinninvalvontayritykseen, jos olet sitä mieltä, että olet saanut aiheettoman pysäköintivirhemaksun. Valvontayrityksen tiedot löydät pysäköintipaikan läheisyydestä.

Jos tarvitset autopaikan

Vuokralainen voi varata autopaikan omalta vuokravälittäjältään. Jos tarvitset autollesi lämmitysmahdollisuuden, pyydä myös lämmityspistorasian avain vuokravälittäjältäsi. Säilytä avainta huolellisesti ja palauta se poismuuton yhteydessä.

Asunnon ostaja voi tiedustella myytäviä tai vuokrattavia paikkoja omalta asuntomyyjältään. Avaimet ja lisäohjeet saat asuntomyyjältäsi autopaikan hankinnan yhteydessä.

Omaksi-vuokralainen voi tiedustella Omaksi-sopimuspaikkoja tai vuokrattavia paikkoja omalta asuntomyyjältään. Avaimet ja lisäohjeet saat asuntomyyjältäsi autopaikan hankinnan yhteydessä.

Jos tarvitset sähköauton latauspistettä, voit selvittää kohteen latausmahdollisuuden vuokravälittäjältäsi tai asuntomyyjältäsi. Jos latauspistettä ei ole, sen hankintaan liittyvissä asioissa ota yhteyttä isännöitsijään.

Sähköinen asiointi

Isännöinnin yhteystiedot

Vuokravälittäjien yhteystiedot